Vær aktiv selv mens du er på arbejde

I en travl hverdag, kan det være rigtig svært at få tid til at dyrke motion på regelmæssig basis. Men det kan faktisk både være en arbejdsgiveren og medarbejderens interesse at dyrke motion i hverdagen. Der er nemlig mange undersøgelser, der peger på, at fysisk aktivitet er positivt koblet sammen med sygdom og fravær på jobbet. Derfor kan det være en rigtig god ide, at opfordre medarbejdere til at dyrke motion fra virksomhedens side. Måske ligefrem stille de forudsætninger til rådighed, som man har brug for. Derfor er udbuddet af fitness udstyr til kontoret og stedet markant hen over se senere år.

Tænk nyt og anderledes

Hvis man skal dyrke motion på arbejdspladsen, er der brug for at man tænker nyt og anderledes. Det vil sige, at man tænker de daglige rutiner på en ny måde, så man har mulighed for at integrere forskellige aktivitetsøvelser. Det kunne for eksempel være ved at stille et gåbånd på, som man kan gå på, når man synes, at man bliver for træt af at gå ned. Man behøver ikke gå stærkt på sit gåbånd, men bare det at man holder kroppen i gang, kan gøre en kæmpe forskel på, hvordan man har det bagefter, og for den enkeltes daglige aktivitetsniveau.

Find den motionsform der passer bedst

Det kan også være, at der skal noget mere gang i den, end der kan komme på et løbebånd. Så kunne man i stedet for få en stepper. På en stepper kan man virkelig få pulsen op. Både gåbånd og stepper er gode måde at bruge sine pauser aktivt på, og hvis man fra virksomhedens side viser at man gerne vil investere i sine ansatte på denne måde, så er det helt sikkert også noget, som man vil få mange gange igen. Det en nemlig en rigtig god investering at sørge for, at man har både glade og sunde medarbejdere. Find det forskellige udstyr på .

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på