UPS anlæg virker, når strømmen svigter

UPS anlæg virker, når strømmen svigter

For rigtig mange virksomheder er et UPS anlæg yderst nødvendigt. Går strømmen, betyder det nemlig at produktionen eller forretningen går i stå. Har man et UPS anlæg, kan man hurtigt få stablet produktionen på benene igen, og man er derfor sikret mod økonomiske og tidsmæssige tab.

Et UPS anlæg fungerer lidt som et mini elværk, og skal kunne være operationsklar 24 timer i døgnet. Den skal være fejltolerant og robust for at kunne sørge for, at virksomheden målrettet kan komme tilbage til arbejdet. UPS Anlæg skal helst kunne forsyne virksomheden med strøm, også selvom enkelte dele eller komponenter er brudt ned på grund af strømsvigt. Særligt modulbaseret ups anlæg kan være rigtig gode til mindre eller mellemstore virksomheder.

Arbejder virksomheden indenfor en industri, hvor strømmen overhoveet ikke på svigte på noget tidspunkt, er det et UP anlæg man bør investere i. Der er faktisk penge at spare ved at investere i et UPS anlæg – især hvis strømmen svigter.

Vil man derfor gerne have stabile og gode nødstrømsanlæg, kan man finde dem hos dygtige leverandører såsom Norwerk. De er specialister i nødstrømsanlæg som kan forsyne virksomheder med el, mens strømmen svigter. UPS anlæg fås som modulopbygget anlæg, som sørger for at kunne yde maksimal kapacitet. Derudover findes der også roterende ups anlæg som har en levetid på 20 år hos .

Har man ikke behov for et UPS anlæg, kan man vælge mindre nødstrømsanlæg såsom en generator. De er ofte drevet på diesel eller anden form for brændstof og fungerer som backup strømkilde. generatorer har en rigtig lang levetid og fremfor alt optimal driftsikkerhed. Hos Norwerk kan man nemt finde den generator som passer til virksomhedens elkapacitet, ved at indskrænke søgefelterne. Her kan man udvælge både i forhold til kapacitet, mærke, spænding, størrelse og frekvens.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på