Vi drømmer om stokerfyr og træpiller på til bud

Min mand og jeg har beluttet at 2012 er året hvor vi nedlægger oliefyret og opsætter et stokerfyr, da det skulle tjene sig selv ind i løbet af tre år og holdbarheden for et sådanne fyr er ca. 20-25 år. Så i fremtiden skal vi bare investeret i billige træbriketter og træpiller på tilbud, jeg glæder mig meget til at få det lidt varmere, især her om vinteren.

Det hele startede med at vores nabo købte etstokerfyr og blev meget begejstret for det, han har siden opfordret os til at købe et fyr der var nummeret nyere end hans og derefter foreslået at vi køber træbriketter  sammen på paller. lige nu køber han træpiller i sække og det er alt for dyrt og omstændigt, i forhold til at købe træbriketter på paller der bliver leveret til adressen af et vognfirma, som vi har fundet på nettet.

jeg faldt ret hurtigt for ideen men det har taget min mand 1½ år at vende sig til ideen om at købe træbriketter sjælland på store paller. Nu skal vi selvfølgelig lige have fyret ført og få det koblet til. Plads har vi massere af og fyret får nok sin helt egen længe, så vi får både plads til fyr, snegl og billige træbriketter og træpiller i sække fra firmaet træbriketter sjælland.

Jeg er rigtig spændt på hvilket fyr vi ender med og om vi sammen med vores nabo får handlet nogle billige træpiller på tilbud eller om vi ender med billige træbriketter. Jeg har faktisk ikke fået sat mig ind i hvilke slags brændsel der er bedst og billigst i længden. Jeg har fået af vide at brænder fyret rigtigt, er der næsten ingen aske, men der er sikkert meget mere at vide om stokerfyr.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment