Tandprotesehuset sørger for dine proteser

Skal man bruge Tandprotesehuset til at ordne sine tandproteser, kan man finde mere information på https://tandprotesehuset.dk/. Her kan du som det første se priserne, og eventuelt lade dig overtale af de fordelagtige priser. Udover det kan du også finde meget mere omkring proteser, og hvad det betyder at få lavet en. Det er et meget normalt indgreb i dag, som alt andet lige også sørger for, at du igen kan hvis det flotte smil frem igen.

Det kan skræmme mange at finde en tandlæge, og få lavet noget ved tænderne. En ting er smerterne, men en anden ting er priserne. Man har før set folk gå ud derfra med en stor regning under armen, som nærmet giver mere smerte end selve behandlingen. Det behøver ikke at være realiteten, for her kan man også finde nogle af markedets bedste priser. Så kan man få lavet sine tænder, uden at det behøver at koste alt hvad man ejer.

Hvilken protese har du brug for?

Skal man bruge sådan noget som en unitor protese, er der tale om en støbning lavet af stel. Her får man lavet et stålstel, som passer perfekt rundt omkring de naturlige tænder. Denne type protese er meget let anvendeligt, da den ikke har den store kontakt til gummerne. Har man nogle tænder, som ikke helt kan bære unitormodellen. Så kan man få en akrylbaseret model lavet i stedet for, hvilket også kan udvides hvis der skulle mistes flere tænder.

Efter man har fået lavet en protese kan man spørge sig selv, om der er sket nogle forandringer. Det kan eksempelvis være at ens tale er alterneret, hvilket også bør modarbejdes ved hjælp af at læse højt for sig selv. Normalisering af stemmen sker ofte 1-24 timer efter protesen er sat i. Man siger gerne at en protese holder i gennemsnit otte til ti år, hvilket også gør det til en langtidsinvestering, som man helt sikkert bør gøre sig hvis man har brug for det.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på