Jeg leder efter strikkeopskrifter på kreativ messe i Herning

Jeg skal på kreativ messe i Herning messecenter, jeg har været det to gange før og jeg får altid købt heftigt ind. Sidste år startede jeg med at købe lidt garn og gaveideer, mine hænder var så fulde at jeg overgav mig til en reisenthel carry cruise, så kunne jeg lægge det hele i min lille trækvognstaskeI år skal jeg have fundet, nogle nye strikkeopskrifter til mine kunder og jeg tror også jeg skal have fat i noget garn, som flere af mine kunder har efterspurgt. Sidste år fik jeg købt stort ind af modetasker, de solgte rigtig godt selv, om deter lidt uden for den kreative branche, men taskerne var virkelilg flotte og specielle.
Jeg leder ikke efter modetasker i år, det gjorde jeg egentlig heller ikke sidste år, men hvis der dukker nogen, bestiller jeg selvfølgelig en stak. Det jeg som sagt leder mest efter til denne sæson/dette år, er en masse forskellig og spændende strikkeopskrifter.

En af grundene til det er så vigtigt at skaffe ekstra opskrifter og strikkegarn er at der lige er lukket en garnbutik i mit nabolag, og jeg håber meget at kunne gafle nogle kunder derfra.
Ved siden af det kreative har jeg også et lille hjørne med blandede gaveideer, jeg har også et par tasker fra reisenthel, da jeg selv synes at det er nogle gedigne kvalitets tasker. Jeg fandt den store carry på messen og har siden købt en easy shopping bag til mine hverdags indkøb.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment