Sommerferie på læsø

Til sommer er det to år siden, at jeg kørte til læsø med min familie. Mine bedsteforældre havde lejet et sommerhus deroppe med det fedeste outdoor udstyr. Det er virkelig en ferie jeg ikke lige sådan glemmer. Da vi kom derop efter en halv dags kørsel, pakkede vi ud og gik en tur i sommerhus området. Det var så idyllisk og stille og roligt. Man kunne ikke ænse en bil. Det var tredje år mine bedsteforældre var deroppe på øen, da det bare lige var dem og de elskede naturen, stilheden og det at kunne koble helt fra.

Inviteret på fisketur

En anden grund til at det lige netop var læsø de havde valgt, var fordi at min bedstemors barn bor deroppe med hendes mand, og de kunne derfor bruge lejligheden til at besøge dem også. Da vi kom op til dem på øen, besluttede vi os for at køre hen og hilse på dem en af dagene, og min bedstemors datters mand spurgte min far, søster, jeg og farfar, om vi ikke ville med ud på en fisketur. Han har nemlig en lille fiskekutter, med en masse fiskeudstyr og outdoor udstyr, som vi kunne låne, og så ville han vise os alt hans fiskegrej, som vi skulle bruge.

Ud og sejle med fiskekutteren

Dagen efter trak vi i vores outdoor udstyr, tog vores fiskegrej i hånden og så mødtes vi nede på havnen og sejlede ud i det store farvand med alt vores fiskeudstyr. Det var en høj solskins dag, og min søster og jeg tog derfor vores outdoor udstyr af, indtil vi kom ud på det dybe hav, fordi det simpelthen var alt for varmt at have på.

Stor fiskefangst

Da vi kom ud på det dybe hav hoppede vi igen i vores outdoor udstyr og tog vores fiskegrej frem. Min bedstemors datters mand, tog alt hans fiskeudstyr frem og viste os hvordan vi skulle ordne vores fiskestænger med det fiskeudstyr han havde medbragt, og så var det ellers bare at sætte gang i den store fiskejagt. Der gik hurtigt lidt konkurrence i, hvem der mon kunne fange flest og størst fisk, og jeg må nu nok mindes tilbage, at det var min bedstemors datters mand. Hver gang vi havde fanget en fisk, blev vores fiskegrej fundet frem, og fiske blev sat ned i en spand, ved hjælp af vores fiskeudstyr.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment