Har lige være sammen med min soldaterkammerater

Det kan godt være at det er 10 år siden jeg var soldat, men derfor kan man jo godt mødes med sine gamle soldaterkammerater. Planen var at vi skulle mødes i Odense, for jeg bor i Vejle og en anden kom fra København. Så vi var 3 der skulle mødes til en hyggelig eftermiddag.Planen var at vi skulle mødes kl 13 på Odense banegård, og så skulle vi bare have en hyggelig eftermiddag hvor vi skulle snakker om gamle dagen i militæret, og om dengang mads glemte hans militærstøvler etc. Vi havde dog aftalt at vi skulle slutte af klokken 17, for det var jo 10 år siden var havde set hinanden.

I løbet af eftermiddagen, det blev vi dog enige om, at vi da vist også skulle spise mad samme etc, for det havde vi ikke gjort siden vi havde fået i vores militærtøj en kold aften på skydebane. Det endte med at til tilbragte det mest af aften og natten sammen, for når man først kommer i gang med de gamle historier, så er det mega svært at få stoppet igen.

På et tidspunk var vi kommet igennem mange af de gamle historier, indtil Poul pludselig kom i tanke om en historie med Mads og en Gas pistol. Vi var færdige af grind da Mads fortalte historien.

Dagen efter da vi lige sagde tak for sidst, og hvordan har du det, det blev vi enige om, at det på ingen måde var sidste gang vi havde set hinanden. Vi blev enige om, at det måtte vi gøre til en årlig begivenhed, for det kunne godt være vi ikke vi i militærtøj mere, men derfor kan man vel godt mødes med gamle soldaterkammerater.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment