Slidte møbler? Køb og salg giver nyt

Når vores møbler efterhånden er ved at være godt slidt ned, er det ikke altid at vi lige står med hænderne fulde af penge til nogle nye, og vi går derfor oftest på udgik efter nogle nye på nogle køb og salg hjemmesider, hvor andre ligger annoncer op med deres brugte møbler. Det er så fantastisk, at der findes så mange markedsplads, hvor man kan finde alt lige fra en gryde til en seng og meget mere. Vi har været rigtig glad for førhen, at kunne benytte os af køb og salg hjemmesider, som altid har et stort udvalg i mange annoncer.

Nye møbler til ingen penge

Sidst vores sofa rent ud sagt faldt fra hinanden, gik vi ind på internettet og søgte efter nogle annoncer, hvor andre solgte deres sofaer. Bare fordi at andre sætter deres møbler til salg på nogle køb og salg hjemmesider, er det ikke ensbetydning med, at deres møbler ikke er tip top længere. Mange har måske gjort et fejlkøb, skulle af med deres møbler på grund af en skilsmisse eller noget helt andet. Og så er det jo der, at vi lige var så heldige at finde en ny sofa, som faktisk var som ny, og så sparede vi over totusinde kroner på det!

Sælg dine gamle ting

På køb og salg hjemmesider, kan man ikke kun finde annoncer, men også selv oprette gratis annoncer, og sætte sine egne ting til salg. Jeg ved at min ældste søn ofte skiftede mobiltelefon da han var yngre. Det var så smart på de der køs og salg sider, hvor han bare kunne sætte hans gamle mobil til salg og nogle gange ligefrem bytte sig frem til en ny mobil.

Vær opmærksom

Når man oprette gratis annoncer på internettet, vil det altid være godt at tage nogle gode billeder af sine ting man sælger, og samtidig skrive en god beskrivelse af produkter. Jeg husker selv, at vi altid går forbi de steder på køb og salg siderne, hvor der ikke er oprettet en beskrivelse til produktet, eller annoncen virker utroværdig. Men som sagt, når I kigger rundt på de mange fine produkter på de forskellige markedsplads, så husk at tjekke om sælger er troværdig, så I ikke bliver snydt. Dette gælder blandt andet det meste elektronik, som jo kan være stjålet. Når I handler møbler, så tjek for diverse skader. Held og lykke!

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment