Så er der lys i pæren

Så er der lys i pæren

Hver lampe tjener sit formål. Derfor bliver søgningen efter den perfekte nye lampe ofte lidt af en tidsrøver. Det hjælper heller ikke, når ægtefællen ikke orker flere besøg hos det ene bolighus efter det andet. Det må med andre ord bare gerne være nemt, og der må gerne være et varieret udvalg – så man får lige præcis de lamper, man har ledt efter. Som udgangspunkt bliver al lampesøgning nemmere, hvis man på forhånd har lavet en plan over hvad værelserne skal bruges til. Derefter kan man finde ud af om det er loftslamper eller bordlamper man skal gå efter.

Spar tid og køb lampen på nettet

Er man en af de typer, som gerne vil have designerlamper uden at bruge oceaner af tid, kan man spare en del penge og tid ved at undersøge udvalget på internettet. F.eks. har et stort udvalg af designer lamper, og så kan du få hjælp af en belysningskonsulent. Derudover er deres hjemmeside smart indrettet så man kan søge efter designerlamper på lampetyper, mærker eller det rum, som de nye lamper skal hænge i. Med andre ord kan det ikke blive nemmere at finde lampen til dit hjem. De tilbyder tilmed også rådgivning i forbindelse med ophængning af din nye designer lampe, samt montering hvis man helt ønsker at undgå det besværlige arbejde.

Light Point til ude- og indebelysning

Leder man efter minimalistiske og smarte designerlamper, kan Light Point Illumina serien være lige noget for dig. Det danske designermærke laver både indendørs- og udendørsbelysning som med deres enkle design passer til de flestes hjem. Blandt deres kendte designerlamper finder man Dome-serien og Element-serien som er designet loftslamper. Vil man gerne have helt nye lamper i det nysteste og smarteste design, har Light-Point udviklet designet Soho væglamper til ude og indendørs brug. Læs mere her om Light point.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på