Rejs rundt i Thailand eller Vietnam

Thailand med skøn natur

Thailand er måske ved at være en af de mest besøgte øst asiatiske lande blandt danskere. Mange rejser til Thailand om vinteren for at slippe for den kedelige danske vinter, og så er der den bonus at, om vinteren i Danmark er det sommer i Thailand. Thailand rummer en helt fantastisk smuk natur i den nordlige del. Så hvis man rejser til Thailand for at opleve smuk natur og for at se den lokale kultur, kan man med fordel drage på rundrejser i den nordlige del, hvor der ikke er lige så mange turister som der er syd på, ved alle de lækre bounty strande.

Disse strande er hjemsted for bunkevis at turister der kommer for at slappe af, nyde solen og havet, og for de lange spændende aftner med fest og dans. Det er så en anden form for rundrejser nogle turister tager på. De drager fra fest resort til festresort.

Vietnam, en kulinarisk oplevelse

Lige som Thailand, er der i Vietnam også masser af smuk natur. Det er et knap så turistet land endnu, og derfor oplever man også den lidt fattigere del tæt på.

En af de ting man kender hjemmefra Danmark er de utallige kinesiske, sushi og andre orientalske restauranter der er over det hele. Men det vietnamesiske køkken skiller sig en smule ud fra de andre. Det handler ikke om at dybstege maden, eller rulle den ind i tang. Dermed hvis man rejser til Vietnam, skal man ikke snyde sig selv for den lækre pho suppe, en vietnamesisk sandwich banh mi eller de friske vietnamesiske forårsruller.

Hvordan kommer man bedst afsted

Når man skal afsted på en rejse af den størrelse som det ofte er når man drager til Asien, så er det rigtig smart at finde et rejsefirma der står for at lave rundrejser. Ved at tage med på forud arrangerede rundrejser er man sikker på at man kommer ud og ser det vigtigste og mange af de smukkeste ting i landet. Her kan uniquetravel.dk anbefales, deres kunder kommer med positiv feedback og deres priser er rigtige gode. De arrangerer rejser til Thailand og rejser til Vietnam, se mere her rejser til vietnam

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på