Professionel facaderengøring og solcellevask

Professionel facaderengøring og solcellevask

Står du og mangler hjælp til at facaderengøring så kan du kontakte , det er et firma der har specialiceret sig i facaderens, Algefjerner, vinduespolering, gulvrens og skiltevask. Revidan hjælper i hele landet og kan kontaktes med et uforpligtende tilbud på facaderengøring.

Facaderens kan være mange forskellige aspekter;
Almindelig facaderens hvor der afrenses mange forskellige materialer såsom Stål, Beton, Eternit, Aluminium og Glas. Grafitirens hvor man anvender den mest skånsomme metode for den overflade der er udsat. Der bliver brugt en kemisk blanding som bliver trykspulet på overfladen. Den kemiske blanding tager hensyn til miljøet. Det kan være en god investering at fjerne selv den mindste type grafitti, da man ofte ser at når der først er noget tiltrækker det andre til at gøre det samme.
Højtryksrens er når man anvender en hedtvandrenser til facaderengøring. Der kan justeres for trykket og vandmængden så det tilpasses lige præcis dit behov. Det kan være bygningsfacader, altså facaderens – vaskehaller, maskiner, statuer og meget mere. Det kan også være indendørs med gulve hvor der er tyggegummi rester og lignenede, der kan man montere et specielt mundstykke der gør det let at rense.
Solcellevask er også et af produkterne som Revidan tilbyder kunder. Solcellevask er vanskeligt selv at stå for. For at man får det maksimale ud af sine solceller – anbefales det at man vasker sine solceller en til fire gange om året. Revidan havde ved udgangen af 2013 vasket over 10.000 solceller. Det kan være et problem selv at vaske med kalkholdigt vand, da resterne sætter sig på solcellerne og dermed forhindre solstrålerne i at danne energi. Revidan laver solcellerens på mange forskellige typer solceller, helt fra almindelige til huse men også til komercielle solcelleparker.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på