Der kommer snart penalhuse hjem til os til glæde for børnene

Der kommer snart gode dage for børnene. De elsker at få gaver og nye ting, så når jeg modtager den næste pakke, så kan jeg opfylde en af deres drømme om nye skoletasker og penalhuse – som de snakket om i rigtig lang tid. De vil jo gerne vise sig frem for deres kammerater så det er oplagt at gøre noget stort ud af, at de får nyt børne tilbehør som jeg jo kalder det. Så nye penalhuse  er et hit hos ungerne.

Jeg har sat mig for at de skal have nye billige børnesko, så de lige som kan fejre foråret. De er allerede godt i gang med deres børnetøj som jeg købte til dem online for et par uger siden. Tøj som faktisk matcher deres skoletasker og det synes jeg er rigtig sjovt. De gamle sko som ikke de kan bruge mere, har jeg tænkt mig at gøre til del af en indsamling, så kan de nemlig får plads til flere billige børnesko, som jeg har tænkt mig at købe på nettet sammen med mere børnetøj.

Jeg vil gerne at al deres tøj og sko passer sammen og med det børnetøj jeg har i tankerne, så er der en god chance. Så er der også plads til børne tilbehør som en ekstra bonus og det er jeg sikker på at de mindste vil påskønne. De større kommer også med på vognen – jeg tror bare at det tager lidt længere tid.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment