Optimer din virksomhed med TWI institut Skandinavien

konflikthåndtering i virksomheden
TWI institut Skandinavien er en business through people virksomhed. De tilbyder en lang række forskellige kurser, løsninger og programmer der gavner dig og din virksomhed. Det er alt fra ledelsesbaseret coaching og konflikthåndtering til forskellige uddannelser og coaching. TWI institut Skandinavien arbejder i hele Skandinavien, og har mange års erfaring indenfor området. TWI står for training within industri, og er en forretningsmodel der har været brugt i mange, mange år. Det er hemmeligheden bag mange store virksomheder som Toyota og Lego. Hovedkontoret ligger i Kolding, men der rækkes ud til hele Skandinavien med stor succes.

Konflikthåndtering i virksomheden

En af de ting TWI institut Skandinavien arbejdet med er konflikthåndtering. Den rette konflikthåndtering medvirker til en god og inspirerende arbejdsplads. Kommunikationen mellem medarbejder og leder bliver optimeret, og herved liver arbejdsprocessen optimeret betydeligt. TWI institut Skandinavien er med fra start til slut, og sikrere at virksomheden kører på skinner og at arbejdsprocessen er optimeret så meget som muligt. TWI institut Skandinaviens konflikthåndteringsprogram er med til at skabe en dynamisk og inspirerende arbejdsplads.

Fremadrettede forandringsprocesser

TWI institut Skandinavien arbejder forsigtet med forandringsprocessen. Arbejdes der nænsomt med forandringsprocessen, bliver resultatet helt klart bedst. TWI instituts TWI programmer forandrer dig og din virksomhed til det bedre. Programmerne er med til at skabe en dynamisk og kreativ arbejdsplads. Det uddriver mistro mellem ledere og medarbejdere, skaber positiv forandringe og sætter skud i virksomhedens produktivitet. Missionen er at skabe et fantastisk arbejdsmiljø og en fremragende forretning hos kunderne.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på