Nyt hus med lækkert køkken og bad

Mine forældre har lige købt nyt hus. Eller det vil sige, de har købt en grund, hvor de så har bygget et helt nyt hus. Jeg må indrømme det har været noget af et projekt. Ikke mindst fordi, der har været så mange beslutninger at tage, og ting at tage stilling til. Specielt både køkken og bad har givet grå hår ved begge to. Min mor har glædet sig så længe til at få nyt køkken, og så synes jeg også det var lidt synd for hende, at der var så mange problemer med det i starten. Men det er heldigvis alt sammen løst, og nu står der et helt nyt køkken og venter på hende.

Mange smarte løsninger

Da de skulle skulle vælge både køkken og bad, var vi ude og se på en masse forskellige løsninger. Vi var blandt andet ude ved et kæmpe lager som havde alt i køkkener. Der var virkelig mange flotte og super smarte køkkener. Det er jo efterhånden utroligt, hvad man kan få integreret i sit køkken. Og det samme med bad. Man kan jo både få bad med tv, radio og integreret rengøringssystem. Nogle gange kan jeg blive helt i tvivl om alle de ting overhovedet er nødvendige. Men smart er det jo i hvert fald.

køkken og bad

I trygge hænder

Efter at have kigget på alle de mange forskellige køkkener, siddet i mange stole, og stået ved mange kogeøer blev mine forældre enige om, hvilket et de eventuelt kunne tænke sig. Det er klart, at skal man have et nyt køkken skal det tilpasses huset, og sjældent findes der to ens køkkener. Derfor snakkede de også med en af eksperterne, som jo selvfølgelig har en stor ekspertise inden for alt i køkkener. De følte sig derfor også i trygge hænder. Som min mor sagde, det var jo noget af en stor beslutning, specielt når det gælder så mange penge.

alt i køkkener

Det færdige resultat

Med hensyn til deres nye bad, var det lidt lettere. Min mor har på et tidspunkt hevet en side ud fra en bad omkring køkken og bad, hvor hun havde set et badeværelse, hun gerne ville have i det nye hus. Så det var bare at vise dem billedet, og finde det bedste alternativ de kunne komme op med. De endte faktisk med at finde noget, der lignede det på billedet ret meget. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver super flot, og nu glæder jeg mig bare, til at se det færdige resultat.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment