Ny date ny parfume

Den jeg i aften skal på date, vil jeg gerne gøre lidt ud af mig selv. Og derfor også dufte lidt godt. Jeg har i forvejen en masse parfumer, men nogle gange kan man godt få lyst til noget nyt. Derfor gik jeg ned i vores lokale parfumebutik, for at se på de forskellige parfumer.
Jeg synes det er vigtig at finde den rigtige parfume, og tage stilling til, hvad man gerne vil dufte af. Men da der er så mange forskellige parfume mærker, kan det være noget af en jungel at finde den rigtige. I forvejen har jeg mange af de kendte fra Dior, Chanel, Calvin Klein og Hugo Boss, så jeg er åben for det meste.

God vejledning

Nede i butikken henvendte jeg mig til en af de ansatte, for at få lidt mere af vide om de forskellige parfume mærker. De var super søde dernede, og rigtig venlige til at hjælpe. Efter at have duftet til nogle forskellige, faldt jeg for en fra Paco Rabbana, som hedder Lady Million. Den er virkelig god. Jeg glæder mig så meget til at tage den på, efter jeg har været i bad. Jeg håber selvfølgelig at min date lægger mærke til min nye duft, og hvis ikke, nyder jeg den i hvert fald. Du kan finde billige parfume her.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment