Når mobilen svigter

Med de mange mobilteleforner på markedet, har vi alle før eller siden brug for telefonreparation. Har du brug for Mobilreparation eller Ipad reparation, kan OneRepair anbefales. OneRepair er en familiedrevet virksomhed, med 3 butikker, beliggende i Horsens, Vejle og Skanderborg. 3 veldrevne, flotte og professionelle butikker/værksteder, som alle er placeret i byernes moderne og centrale indkøbscentre. I alle de år OneRepair har eksisteret, har de forsøgt at blive folks foretrukne reparatør af smartphones og tablets. Og den vision er de godt på vej til at opnå. I erhvervslivet har de over 500 samarbejdspartnere og flere tusinde private kunder har valgt at benytte dem som deres smartphoneværksted i løbet af årene. Som udgangspunkt fokuseres på mærkerne Apple, Samsung og Huawei, da disse mærker udgør majoriteten af danskernes smartphones.

onerepair.dk

Som mange andre virksomheder, så følger OneRepair også med i tidens tendenser. hvilket har resulteret i, at der lægges et større og større fokus på, at folk skal have mulighed for at købe tilbehør til deres telefoner og iPads. I den seneste tid er det især markedet, der byder på højtalere, headsets og gadgets.

OneRepair bestræber sig evigt og altid på at benytte den højeste reservedelskvalitet ved alle reparationer. Når du får repareret din Huawei- og Samsung-telefon, så vil det altid være med 100% originale reservedele. Dog forholder det sig anerledes, når man skal reparere iPhones og iPads. Apple er ikke samarbejdsvillige, når det kommer til deres reservedele. Det betyder i praksis, at ingen uautoriserede værksteder kan benytte sig af originale Apple-reservedele. For at kunne benytte sig af originale Apple-reservedele skal man gennemgå en større omvæltning af sin virksomhedsstruktur ? for på den måde at blive autoriseret Apple-værksted. Vores erfaring siger os, at en sådan omvæltning ikke kan betale sig for os, da vi i forvejen har adgang til markedets bedste og mest eftertragtede reservedele ? OEM-kvaliteten.

Disse reservedele sikre dig en identisk brugeroplevelse til den oplevelse du vil få ved en original Apple-reservedel.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på