Møbler skal fungere i hverdagen

Skabe i stål er, ligesom stålreoler, yderst holdbare og slidstærke. Stålskabe er ideelle til at holde styr og orden på inventaret i eksempelvis værkstedet eller produktionen. Stålskabe kan også være ideelle som garderobeskabe, for eksempel til personale omklædning eller lignende.

Stålskabe

Hvad enten du søger efter et stålskab til opbevaring af eksempelvis medarbejderes ejendele. eller måske et arkivskab, hængemappeskab, et brandsikret dataskab eller dokumentskab, så er Reick Møbler det helt rigtige valg. Reick Møbler lægger stor vægt på funktionelle kvalitetsmøbler, der lever op til nutidens krav om dynamisk ergonomi i et flot design. Deres produktprogram består af en kombination af egne produkter og produkter fra nogle af Nordens førende møbelproducenter.

Det gør dem til totalleverandør til kontorer, mødefaciliteter, kantiner, loungeområder, skoler, biblioteker og meget mere.

Ekspertise

For at kunne yde den bedst mulige rådgivning og service, har Reick Møbler dygtiggjort sig i 3 segmenter – indenfor kontor, pleje/care og skole.

I mere end 30 år har deres fokus været på, at skabe liv og værdi for kunden i disse arbejdsområder. Derfor kan de hjælpe med en kompetent rådgivning, og producere møbler, som rent faktisk fungerer i Jeres hverdag.

Kontor – Herunder kantine, konference, opbevaring, loungeområder, belysning, akustik, reception m.m.

Pleje / Care – Herunder spiseområde, hvilemøbler, personaleskabe, belysning m.m

Skole – Herunder klasselokaler, kantine, fællesområder, elevskabe og personaleopbevaring, auditorie, tavler m.m.

Hos Reick Møbler går de op i miljøet og stiller derfor store krav til sig selv samt alle deres leverandører, og har fokus på at minimere CO2 udslip.Her udnytter de mest muligt af pladerne, for at minimere forbruget, og pakker altid deres produkter ind i tæpper i stedet for papkasser, når de kører direkte ud til kunderne – og de sorterer alt affald. Og deres pladeleverandører er nøje udvalgt efter kravene: kvalitet, miljø og bæredygtighed.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på