Modetøj og veninder

Mine veninder og jeg er helt vilde med modetøj og vi køber det så snart der er penge på kontoen. Vi er vilde med både dyrt men også billigt modetøj. Vi finder det gerne på internettet fordi der synes vi, at udvalget er større og der har de for det meste også i alle størrelser og farver, hvis det findes i flere slags. Generelt går vi rigtig meget op i hvad der er det nyeste inde for modetøj og vi læser derfor også gerne om det i magasiner og på modeblogs på internettet. Vi følger hele tiden med for vi vil jo gerne være med på mode som så mange andre unge piger.

modetøj

 Elsker modetøj

Nogle gange kigger vi efter modetøj sammen og andre gange sidder jeg gerne alene og kigger udvalget igennem. Det er i øvrigt rigtig god tidsfordriv. Når jeg køber billigt modetøj online sker det da også sommetider, at der ryger lidt ekstra tilbehør med i kurven, som eksempelvis smykker eller andre accessories. En stille aften hjemme eller sammen med veninderne kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse men det betyder ingening for vi går jo op i det. Vi går alle i gymnasiet men vi har alle jobs ved siden af for at tjene lidt ekstra til denne form or hobby.

Det var et kup!

De sidste mange gange, hvor jeg har shoppe modetøj online har jeg været utrolig heldig med, at finde nogle gode tilbud. Så sent som i går aftes endte jeg på en side, hvor de sælger meget billigt modetøj og jeg endte da også med, at købe for mere end jeg burde. Jeg købte tre nye billige smykker og et par sko. Super fede ting, som jeg glæder mig til at vise frem. Og som nævnt var det jo billigt så det var simpelthen et kup jeg gjorde mig!

smykker

Nyt garderobeskab

På grund af denne passion for, at købe nyt tøj hele tiden har jeg en kæmpe garderobe. Mit skab og mine kommoder derhjemme bugner af tøj, sko, smykker og diverse accessories. Der er snart ikke plads til mere. Heldigvis flytter jeg hjemmefra næste sommer og så får jeg forhåbetlig meget mere plads til alle mine ting. Min plan er derfor, at jeg skal ud og finde det største garderobeskab, så jeg har endnu mere plads til nyt modetøj.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment