Menneskets allerbedste ven er de skønne firbenende hunde

Hundeudstyr* 2
Godbidder* 1

Hvem elsker ikke en blød hund ved sine fødder

Når nu hunden er menneskets allerbedste ven, så fortjener hundevennerne det allerbedste hundeudstyr. Det er ikke altid nok med nogle gode godbidder til at forkæle den kære følgesvend. Det er også vigtigt med noget rigtig godt og nærende hundefoder. Lige som at man altid gerne vil spise noget godt selv, og forkæle sine smagsløjer, så vil hundende også gerne spise lækkert og varieret. Derfor er det vigtigt at man får fat i noget ordentligt hundefoder, som hunden kan blive glad for og spise gode mængder af.

Når man har forkælet sin hun med god mad, så kan man ligeså godt også kigge på den hundeudstyr man har og se om det passer ordentligt til sin hund. Nogle gange går hundeudstyr i arv til den næste hund i familiens eje, men det er ikke altid at man får den samme race næste gang. Derfor kan hundekurven måske være for stor eller lidt for lille, og hundesnoren trænger måske også til at blive udskiftet til en nyere og smartere model. Der sker jo så meget med teknologien, så man kan ligeså godt kigge forbi sin forhandler, og tjekke om ikke man skal få opdateret sit hundeudstyr.
Når man nu alligevel er i en ordentlig forretning, så kan man jo lige så godt se om ikke ens bedste ven fortjener at få lidt godbidder med hjem til krukken. De fleste kan jo godt lide at få lidt dessert efter en god middag, eller måske et lille stykke kringle til eftermiddagskaffen. Sådan har hundene det også, så hvis man køber lidt ekstra godt til sin bedste ven, så får man nok en ekstra venlig velkomst når man kommer hjem fra arbejde eller fra besøg hos nogle af sine venner. Og hunden lægger sig måske og varmer dine fødder en kold efterårsmorgen, hvis du forkæler den med lækkerier og gør hverdagen til en fest.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på