Maskotter og markedsføring

Fynsk markedsføring når det er bedst, ja det finder man i sandhed hos www.jablikfang.dk J.A. Blikfang er en fynsk virksomhed, som har specialiseret sig i markedsføringsartikler som eksempelvis oppustelige telte, smartframes fatboys og meget meget mere. Maskotter er også et af nicheprodukterne, og det samme gør sig gældende for bamser. En maskot eller en bamse er et suverænt element til at skabe blikfang for ens produkt eller ens brand. Hvem husker ikke de mangle sportsmaskotter for holdene i den danske fodboldsuperliga, eller den firmagave, der var akkompagneret af en sød bamse. Mulighederne er mange og fælles for dem alle er, at de tiltrækker opmærksomhed og gør, at man bliver husket. Her skal man huske, at det ikke kun er børnene, der er målgruppen for de søde maskotter. J.A. Blikfang specialdesigner alle maskotter, så de passer til den enkelte kundes ønsker, og hertil skal det siges, at maskotter bringer glæde hos både børn og voksne.

Har man som firma en interesse i at få fremstillet en maskot, er J.A. Blikfang altså det helt rette sted at gå hen. J.A. Blikfang fremstiller maskotter i alle størrelser og afskygninger, og uanset hvad figur man måtte ønske, bliver den fremstillet i nogle komfortable materialer, der alle lever op til EU-standarder. Ønsker man i stedet en bamse, i et noget mindre målestok, fremstillet, så kan J.A. Blikfang også sørge for dette. De fremstiller nemlig bamser i store såvel som små oplag, som også kan bruges til markedsføring. En særlig nuttet markedsføring, ligesom en maskot kan være.

Mulighederne er mange, og man bør derfor rette henvendelse til J.A. Marketing, hvis man går i tanker om at få produceret nogle specifikke markedsføringsartikler for sin virksomhed. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og man bør derfor tage et nærmere kig på det store udvalg. Se mere på jablikfang.dk

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på