Markedsføring med seo og landing pages

Når man skal have lavet seo eller adwords, så er det vigtigt at få lavet nogle gode landing pages, de er nemlig med til at give dine annoncer og placeringer ude på søgemaskinerne endnu bedre placeringer. I dag skal det man søger på nemlig være et perfekt match med søgningen, det giver brugeren en meget bedre oplevelse og det giver dig som forbruger en meget bedre oplevelse når du får det du søger efter med det samme, og det er netop det landing pages gør.

Dine landing pages skal være perfekte

Når du skal have dine brugere til at gøre det du ønsker, så er det meget vigtigt at de rammer på nøjagtig det som de søger efter, og det kan du gøre ved at lave en enkelt side til hver enkelt søgeord som folk bruger, for at finde dine services eller produkter. Vi kender det jo selv hvis vi søger på nettet, finder vi det bvi søger med det samme, så er der jo ingen grund til at gå tilbage til google.

Du kan altid finde nogen som kan hjælpe dig med markedsføring

Det er ikke svært at finde nogen som kan hjælp dig med at lave sådanne landing pages, jeg har i hvert fald fundet en som gerne vil hjælpe med at lave dem. Når du får nogen til at hjælpe dig får du meget mere ud af det end du ville gøre hvis du skulle lave det hele selv, derfor får man jo også folk til at gøre det man ikke selv er god til. Du kan læse mere om landing pages online her.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment