Lækkert og smart tøj til buttede børn og teens

Lækkert og smart tøj til buttede børn og teens

Nu hvor sommertiden er ovre, skal sommergarderoben udskiftes med noget mere varmt. Det gælder bare ikke til sig selv, mens også til sine børn. Dette kan være en udfordring at få børnene med i butikkerne, for at prøve tøj og være sikker på at det passer. Derudover kan det være endnu sværere at finde tøj, hvis man har et stort barn. Børn som skal have tøj i større størrelser kan godt synes det er frustrerende ikke at få det samme på som sine kammerater i skolen. Men dette har en forretning lavet om på. Hjemmesiden hedder denlillerunde.dk og her finder man alt i pigetøj og tøj til buttede teens. Målgruppen er fra ca. 6 til 16 år.

Hjemmesiden er e-handelsmærket, hvilket vil sige at det er din garanti for en ordentlig handel efter reglerne. Siden forhandler mange forskellige tøj mærker blandt andet lemmi jeans – til børn og pigetøj mærket x-girlz. Hvis dit barn efterspørger tøj som er med på den nyeste møde er pigetøj fra x-girlz det helt rigtige valg. De forhandler alt fra jakker til bluser, skjorter, jeans og kjoler. Du finder alle de nyeste varer, top sellers, og tilbud. Herudover kan du søge efter forskellige tøjkategorier og størrelser.

Denlillerunde.dk er et rigtig godt sted at købe dit tøj, og butikken har fået en topscorer på Trustpilot.dk fra mange tilfredse kunder. Hjemmesiden som sælger tøj til buttede teens går ind for en særlig mærkesag og det er Julemærkehjemmet. Ejeren sætter fokus på børns trivsel og velvære ved at have startet en indsamling, hvor pengene går direkte til Julemærkehjemmene i Danmark.

Da butikken selv går meget op i at gøre en træls hverdag bedre for mange børn med lækkert tøj, ønsker de også at gøre en forskel for de organisationer som bruger deres flotte stykke arbejde i at hjælpe overvægtige børn.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på