Jeg har endelig fået den længe ønskede kortplotter, som je har drømt om længe

Vi er ejer af en motorbåd og har haft en skøn uge. Tiden er gået med at gøre båden klar til foråret. Igennem sommeren har vi fundet ud af, hvad vi ønskede os til næste sæson. Nu er vi igang med at få fundet de ting som gør livet lettere for os, når vi er til søs. Listen vi opstillede indeholdte en kortplotter, påhængsmotor og en gummibåd. Da jeg er nyder at fiske mens vi er af sted, vil jeg gerne kunne sejle lige så nøjagtig som med en gps i en bil. Og så selvfølgelig læse dybderne. Det kan jeg med den kortplotter jeg har fundet på nettet. Så den blev købt mandag. Vores nuværende motor og sejlertøj er købt helt nyt, vi havde talt om at købe brugte ting til vores båd, men blev enige om at vi hellere ville spare sammen og købe det fra nyt. Jeg er en super haj til at finde gode tilbud inde på nettet og har tit sparet formuer på at købe et udstillingsprodukt. Mit næste projekt er at finde et lækkert ekkolod billigt online. Vi kan hente vores ekkolod i morgen samtidig med at vi få set nærmere på en lille kvalitets gummibåd, som skal fungere som redningsbåd og legebåd/underholdning til vores børn.

Samtidig med at vi køber alt det tekniske udstyr, så har vi talt om nyt sejlertøj. Det skal være en kombination af velvære, sikkerhed og passe til forholdene. Så mens Jens har set på sejlertøj, har jeg taget et kursus i navigation for nybegyndere. Og efter lidt snak frem og tilbage er vi blevet enige om Helly Hansen sejlertøj. Det er både funktionelt, findes i gode farver og så kender jeg tøjet fra gamle dage. Næste gang vi stikker til søs så er vi klædt godt på i Helley Hansen sejlertøj og har bådudstyr med så vi er bare klar til den næste fisketur.

Jeg glæder mig allerede til jeg skal deltage i min første fiskekonkurrence. Nu har jeg alt i grej og bådudstyr, nu er det bare om at blive tilmeldt nogle konkurrencer. Jeg skal sikkert starte i det små, men… har planer om at komme hurtigt frem.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment