Kom højere op i google

seo optimering er en forkortelse for søgemaskineoptimering eller også søgeordsoptimering. Når vi snakker søgemaskineoptimering er det en metode til strategier, teknikker og taktikker, der anvendes til at øge mængden af besøgende på en hjemmeside ved at opnå en højtstående placering i søgeresultaternes side af en søgemaskine – herunder Google, Bing, Yahoo og andre søgemaskiner.

Få hjælp til at blive set

Søgeoptimering er med til at sikre, at et websted er tilgængeligt for en søgemaskine og forbedrer samtidig chancerne for, at stedet vil blive fundet af en søgemaskinen. En internet-bruger klikker sig aldrig igennem flere end de to til tre første sider med søgeresultater, så hvor webstedet ligger i en søgning er afgørende for at lede mere trafik mod webstedet. Jo højere en hjemmeside naturligt ligger i de organiske resultater af en søgning, jo større er chancen for, at det websted, vil blive besøgt af en bruger. Søgeoptimering er typisk et sæt af nogle gode strategier, som webmastere og web producenter følger, for at hjælpe deres kunder med at opnå en bedre placering i søgemaskinens resultater.

Du kan blandt andet finde mange rigtig gode videoer om online markedsføring her. Eller finde deres Gplus marketing profil her.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment