Kaffe på arbejdspladsen er alfa omega!

Dagligdagens stor fix

Man kan finde mange mærkelige skilte rundt om i verden. På et af disse står der “Coffe – do stupid things faster with more energi”. Teksten er selvfølgelig skrevet med en humoristisk indgangsvinkel, men den fanger alligevel noget essentielt og sandt. Kaffe er ikke bare en drik som vi nyder af og til. Det er for mange et uundværligt redskab i hverdagen – specielt på arbejdet. Vi er som folkefærd ganske enkelt afhængige af den.

Hvordan løser vi så mest effektive danskernes trang til kaffe?

Mange mennesker fungerer ganske enkelt ikke uden deres kaffe-fix. Det er på sin vis trist at være så afhængig af noget, men det må man nu engang forholde sig til – for sådan er det. Og rent sundhedsmæssigt er det værste man kan være afhængig af. Og faktisk er det videnskabeligt bevist, at kaffe øger vores koncentrationsevne og giver os mere energi – om end det er for kort tid ad gangen. Det har mange arbejdsgivere fundet ud af. De betragter derfor – med rette – en kaffeautomat som en investering der giver afkast i form af mere effektive og gladere medarbejdere. Virksomheder der beskæftiger sig med at sælge firma kaffe har kronede dage, for udbud er nu engang lig med efterspørgsel. Det er en god forretning at sælge firma kaffe.

Hvad har vi helt præcis brug for

Det marked der beskæftiger sig med at sælge firma kaffe og lignende er blevet enormt stort. Det er derfor ikke et helt let valg, når man som virksomhed skal beslutte sig for, hvilken kaffeautomat man skal købe. Hvad skal den kunne, hvor meget kaffe skal den kunne lave og hvad må den koste? Det er blot nogle af de spørgsmål der trænger sig på. Det bedste man kan gøre, er at kontakte et kaffe firma og indhente en kaffeautomat pris. Når man har gjort det ved et 2., 3., og 4., kaffe firma kan man så vælge det firma, hvor man får mest for pengene.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på