Indretning af vores vinduer

Hej de damer! Ja, vi er lige som så mange andre, blevet begravet i sne de seneste dage, så denne weekend besluttede jeg at komme i gang med nogle af alle de ting, som stod på min to do liste. I sidste uge købte vi nemlig nogle nye gardiner online. Vi har længe ville skifte vores panelgardiner ud, og da jeg i sidste uge lige havde lidt tid til overs, søgte jeg efter nogle billige gardiner på nettet og fandt de fineste panelgardiner, som endda var på tilbud. Ved siden af mine gardiner, bestilte jeg også nogle gardinstænger, så de var nemme at hænge op.

Tiden har været knap

Desværre har hverken min mand eller jeg selv haft tid til, at hænge dem op, her midt i hver vores job. Nu er vi sneet inde, og kan jo få tiden til at gå med dette. Men før vi går i gang, har jeg lige et par spørgsmål. Har I før sat panelgardiner op? Og hvordan gjorde I? Jeg synes ikke altid det er lige nemt. Nu er jeg godt nok også kvinde, og jeg er sikker på, at min mand bare kan gøre det, men det kunne altså også være sjovt, hvis jeg selv lige kunne sætte panelgardiner op, imens han sidder inde på kontoret og arbejder.

Nyt på gardinfronten

Det er primært kun i vores stue og soveværelse, at jeg har tænkt mig, at vi skal have hængt panelgardiner op, men nu får vi af se. I vores soveværelse har vi to store vinduer og tre små – ja, det er et ret stort værelse, at skulle til og tildække med gardiner. Førhen har vi bare haft nogle helt almindelige gardiner, men jeg synes ikke de var særlig kønne til et soveværelse, og stoffet var ved at være ret gammeldags. Jeg tænker iøvrigt også lidt, at vi kun skal dække de to store vinduer med panelgardiner, så de små vinduer ikke for nogen gardiner. Jeg tror nemlig vores soveværelse kommer til at føles ret tungt, hvis vi dækker alle vinduerne med panelgardiner.

Den handywoman jeg nu er..

Nu må jeg nok hellere tage mig sammen, til at komme igang, i stedet for at sidde her bag computeren og skrive. De hænger jo ikke sig selv op vel? Jeg håber lidt på, at min mand sidder inde på kontoret, og at de er nemme at hænge op, så jeg måske kunne give ham en lille overraskelse. I må i hvert fald lige ønske mig held og lykke med mine nye gardiner! Næste gang tror jeg at jeg bestiller nogen til at sætte mine gardiner op. Jeg har fundetr et firma som sætter gardiner op og kommer ud med en gardin bud. Se mere her.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment