Vores firma har købt en ip mobiltelefon

At være ansat i en større virksomhed har mange fordele, der bliver ofte lavet gode indkøbsmuligheder, hvor man kan få gode rabatter eller arrangementer, hvor vi kan kommei biffen eller til shows tilgode priser.

Vi har lige fået til budt en mobiltelefon ordning for alle medarbejdere, hvor vi igennem firmaets hosted infrastruktur, kan blive koblet op for et meget lille og farvorabelt beløb. Det er helt sikkert noget jar har tænkt mig at benytte mig af, og hvis det er muligt vil jeg høre om jeg også kan få flettet min kones mobiltelefon ind under.

Når vi er hjemme i vores hus kører vores fastnet telfon som en Ip mobiltelefoner, og det fungerer rigtig fint. Og hvis det er muligt at få lagt vores mobiltelefon over mit firma, vil der være en del penge at spare hver måned. Derud over ved jeg også at den leverandør der står for firmaets hosted infrastruktur er meget seriøs og jeg har kun hørt godt om dem, og det er vigtigt at folk og mine børn kan få fat i mig, når de har brug for det. Det er derfor vi er tilmeldt et selskab med mobiltelefon http://www.bazen.dk/brugt-mobil.

Virksomheden har lige fået et helt nyt omstillingsanlæg, og der er ikke de ting som det omstillingsanlæg ikke kan klare og jeg er dybt imponeret over hvor godt at det fungerer. Tænk at vi har kunne sætte vores tidligere receptionist til helt andre opgaver efeter at anlægget er blevet sat op.

Jeg ved ikke hvilket system vores omstillings anlæg er sat op i, men jeg formoder at det er en slags ip mobiltelefoner, da firmaet, der hoster det, står for opdateringer og meget andet, der gør at anlægget er helt i top hele tiden og ikke får nedbrud eller andre problemer, der kan skade virksomheden. Jeg synes at det er helt vildt at hele firmaets anlæg styres via nettet.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment