Hold et skønt og flot bryllup på Fyn


Der bliver hvert år afholdt rigtig mange bryllupper og mange vælger faktisk at holde Bryllup fyn. Det gør de nok især fordi Fyn er lige midt i mellem Jylland og Sjælland, så hvis man har fundet en partner fra den anden side af landet, så kan man vælge at mødes halvvejs og holde bryllup fyn eventuelt på et smukt hotel i Svendborg som virkelig har nogle flotte og indbydende omgivelser.

Alle piger drømmer om at holde et helt særligt bryllup

Bryllup fyn giver alle piger og kvinder mulighed for at indfri deres pigefantasier og drømme om det helt rigtige store og overdådige og smukke bryllup. Førhen i gamle dage var der tradition for at holde bryllup hjemme på gården eller i små lokale fællesbygninger, men nu til dags holder man meget store bryllupper og derfor er det nødvendigt med store lejede lokaler. Derfor kan det godt betale sig at undersøge om man kan få lov at booke hotel i Svendborg, for på Hotel i Svendborg kan man holde de mest fantastiske og imponerende bryllupper og gæsterne kan endda få lov at overnatte der, så de ikke skal tænke på alkoholindtaget og tranporten hjem om natten igen.

Der er meget sjov forbundet med at planlægge et bryllup og selvom man vælger at holde det på en lejet lokalitet så er det stadig muligt at lave masser af tiltag og inputs som lokaliteten så vil efterleve. Bare det at planlægge en menu kan være omsiggribende, om man kan skifte mening mange gange undervejs. Hvis et bryllup for eksempel skal holdes om sommeren, så går man typisk igang med at planlægge de i løbet af vinteren, og derfor har man måske lyst til én slags mad. Men når foråret så kommer så får man mere og mere lyst til noget mere sommerligt og let og friskt mad. Og så skal man begynde at ændre lidt på menuen igen. Det er en god idé at vælge råvarer der er i sæson, for det er friskt.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på