Jeg har fået fantstiske hårextensions og er blevet mig selv

Lykken er lange lokker i form af hot fusion extensions, extensions clips eller permanente hairextensions. Der ser skønt ud og jeg elsker at gå i byen og svinge med mine nye flotte hot fusion extensions. Jeg har lige været med karma klubben i vejle og det var skønt, det at danse fra kl. 20- 24, er bare fire skønne timer, der giver glæde i sindet.

Det er første gang at jeg prøver hairextensions, og jeg er så vild med det, jeg har hele mit liv levet med tynd hår jeg prøvede at få til at gro langt. Indtil en veninde en dag hvor jeg brokkede mig over mit hår sagde : har du overvejet hår extensions eller extensions clips. Det havde jeg på daværende tidspunkt aldrig tænkt over. Det var som fladt der et slør fra mit ansigt, og det virkede som en helt logisk tanke for mig, her var løsningen på mit problem.

Jeg gik straks på nettet og fandt ud af at hår extensions ville være lykken for mig, og det er det, jeg er gladere og føler pludselig at jeg ligner den jeg er. det koster selvfølgelig en del penge at indkøbe totterne og også en del for den pleje af extensions, dom jeg bruger. For mig er det rigtig vigtigt at bruge den rettet pleje af extensions, det er påkrævet for at garantien kan blive overholdt, og at levetiden for mit hår bliver optimal.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment