Håndbold efterskole

Håndbold efterskole


Håndbold er måske den sport i Danmark der er flest der har et forhold til. Man tilskriver da også opfindelsen af håndbold, den danske oberstløjtnant Holger Nielsen. Spillet blev opfundet omkring 1900 tallet hvorfra det har taget danskerne og resten af verden med storm. Som sportsgren er det en af de mest dyrkede i Danmark med over 100.000 udøvere.

Elitesport. Der er mange unge der drømmer om en karriere indenfor håndbold og håndbold forbundet er også rigtig dygtige til at motivere og engagere unge mennesker. Med hård træning, masser af styrketræning og mange der kæmper om få pladser har de alligevel formået at skabe en kultur omkring sporten hvor alle vil kan og vil være med.
Idet at håndbold er en kontakt sport er det meget svært at holde sig skadesfri og man ser da også mange unge mennesker døje med sportsskader som er ret alvorlige i så ung en alder. Det er primært ankler og knæ der er udsat, men skulderen kan også sagtens blive overbelastet af de mange hårde kast.

Hvis du står og drømmer om at spille professionel håndbold på internationalt plan så skal du måske overveje hvordan du planlægger din skolegang bedst muligt. Er det nok at blive derhjemme og måske træne tre gang om ugen efter skole? Eller skulle du måske overveje at tage et år på håndbold efterskole hvor du kan træne endnu mere.

Brøruphus efterskole er en super efterskole til at få fokus på det som du drømmer om, nemlig håndbold. Håndbold efterskole er noget af det bedste du kan gøre hvis du vil have en fordel når der er landsholdsudtagelse. Du kommer tæt på et miljø hvor du sammen med andre ungetræner og drømmer om det samme. Et efterskole år kan være en helt fantastisk oplevelse hvor man virkelig får nogle venner for livet. Så kig in forbi og se hvor din drøm tager dig hen.
håndbold efterskole

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på