Jeg skal have graffitirens af min væg

Der findes vidst ikke noget så irriterende som at komme ud til sit firma, og så er der graffiti over det hele, det er bare træls som man siger det på jysk. Jeg synes egentlig det er ok at folk laver graffiti, hvis de altså bare gør det der, hvor de har lov til at gøre det. Men ikke på min væg ud til en stor vej. Så nu skal jeg finde nogen som kan fjerne dette graffiti for mig.

Fik tilbud på fjernelse af graffiti 1 time efter

Jeg fandt en side hvor de tilbud at fjerne graffiti og skrev så til dem at jeg gerne ville have fjernet det. Men nu er der gået tre dage unde at jeg har hørt noget og det er da bare helt vildt irriterende. Men så ville jeg lige her til morgen prøve et andet firma, og her fik jeg svar på min mail 1 time efter. Det er da bare helt vildt fedt at få svar så hurtigt. Det er ikke så tit det sker at man får så hurtig svar så det synes jeg da var fantastisk. Efter bare to timer kom de og fjernede det, de havde nogle maskiner med, så det var fjernet på bare 1 time. Det kostede mig altså ikke ret meget at få fjernet graffiti med graffitirens.

Jeg tror skolerne kunne lære noget om graffitirens

Man ser altid på alle skoler og på offentlige steder at der er fyldt med graffiti, og hvorfor bestiller de så ikke noget graffitirens af et firma som gør det hurtigt og professionelt. Så er det overstået og de kan komme videre med deres ting. Det ville jeg i hvert fald gøre, hvis jeg skulle bruge graffitirens for fremtiden.

Man kan selvfølgelig også bare gøre det selv, men halo, det tager alt for lang tid at gøre det selv og man ender sikkert også med at male hele vægen i stedet for, så det vil jeg da i hvert fald ikke anbefale til noget.

 

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment