Gode råd inden du vælger leverandør

App udvikling – læs mere om app udvikling her

Nedenfor er de bedste råd – hvoraf nogle kan bruges i udviklings fasen, og et par tips om detaljer der kan ordnet lige før udgivelsen.

At teste er nøglen
Afprøvning i at lave mobil apps er lidt af et nyt felt, men det kan være yderst effektfuld at kunne. Man kan tjekke platforme som Artisan ud, der kan give erfaring, før man for alvor kaster sig ud i at lave appen. .

Gå i dybden med dine brugere

Dine brugeres motivationer er vigtigere end din egen. Du er nødt til at forstå motiverne for dine brugere på et meget dybt niveau. Hvis du sørger for at du forstår dem, har du et solidt fundament til at gøre brugeroplevelsen godt. Hvis du ikke gør det, er der en stor chance for din app bil blive en fiasko

Planerne for offline-brug

Nogle af de hotteste app designs er rost for deres anvendelighed, når forbrugeren faktisk ikke er online. Apps som WorkFlowy og Evernote arbejde problemfrit, selv når forbrugeren ikke er tilsluttet WiFi eller et andet signal. Dette er et design praksis, iværksættere og deres udviklingsteam skal tænke på, når de planlægger deres apps. Tænk fremad om: Hvordan appen fungerer i offline-tilstand.

Design med brugervenlighed

Selvom næsten halvdelen af ??alle danskerne nu ejer smartphones, betyder det ikke nødvendigvis, at de er dygtige til at bruge dem. Derfor bør den mobile app være så enkel, at selv en nybegynder af smartphone kan navigere det effektivt.

Gør det dumme Simple

Når du har et design klar, tag den mest ikke-tekniske ven eller familiemedlem, du har, og se dem brue appen. Er det intuitivt? Er appen nem og benytte?
Tag omfattende noter, og vær opmærksom på de steder, hvor de går i stå – nye brugere vil stoppe med at bruge appen hurtigt, hvis du ikke gør dit design intuitiv og nem at bruge.

Man kan få hjælp med sin app ved at få hjælp af en app udvikler, der hjælper med udvikling af app. Klik blot her: programmering af apps

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på