Frøslevlejrens Efterskole kan besøges på Efterskolernes dag

Kigger i efter en efterskole til jeres barn, er Efterskolernes dag eller Efterskolernes aften en god mulighed for at besøge efterskolerne. Læs mere på fle-skole.dk

Efterskolernes dag

Den sidste søndag i september hvert år er det Efterskolernes Dag. Det er en rigtig god idé at bruge denne dag til at besøge den efterskole, som i er interesseret i. Denne dag kan i se hele skolen og tale med skolens elever, høre om mulighederne på skolen og mærke stemningen.

Frøslevlejrens Efterskole giver også jer mulighed for at besøge skolen, og høre om hverdagen på skolen. Det foregår mellem klokken 13.00 og 17.00, hvor der er åbent hus på alle efterskoler i hele landet.

Hvis i gerne vil besøge Frøslevlejrens efterskole på et andet tidspunkt, er i altid velkommen til at ringe og høre om mulighederne. Skolen har bl.a. flere andre besøgsdage i løbet af året, hvor i kan møde elever og lærere på skolen.

Efterskolernes aften

Lige efter juleferien er der Efterskolernes Aften over hele landet. Det er et åbent hus fra klokken 18:00 til 21:00, hvor der gives mulighed for at fornemme den særlige aftenstemning på en efterskole.
Læs mere på fle-skole.dk

Frøslevlejrens Efterskole byder jer også velkommen på denne særlige aften. Når i ankommer til skolen, står elever og lærere klar til at byde jer forældre og jeres barn velkomne. I får en personlige rundvisning af skolens elever, så i kan se og opleve det dejlige område skolen ligger i. I får mulighed for at opleve kreativiteten på de arbejdende værksteder og skolens lærere og elever er klar til at svare på alle jeres spørgsmål.

Frøslevlejrens Efterskole er en kreativ efterskole, som med sine efterskole linjer skaber et kreativt univers på skolen, og får skoletid og fritid til at smelte sammen i et unikt fællesskab, med sammenhold og udfordrende, sjove projekter.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på