Find nye måder at slip for den farlige rydning på

Mange af dem som er afhængige af at ryge, har faktisk et reelt ønske om at blive røgfri. Men det er desværre bare ikke så nemt. Måske man rigtig gerne vil, men man har bare ikke viljestyrken til at holde fast. Og det er også svært, for man er jo blevet afhængig. Men for at gøre det en smule nemmere for sig selv, kan man i stedet for erstatte sin daglige cigaretter med noget andet, som måske kan være med til at dæmpe trangen, når den bliver for stærk. Det kunne man for eksempel gøre med en e cigaret. En e cigaret er et rigtig godt alternativ til den almindelige tobakscigaret, fordi den ikke på samme måde indeholder alle de farlige giftstoffer, som man finder i tobak. Rygning vil aldrig blive sundt, men derfor kan man godt vælge nogle bedre alternativer, og her kunne en e cigaret godt være en af dem.

Minder meget om en rigtig cigaret

Det smarte ved en el smøg, og gruden til, at der også er så mange rygere, som godt kan lide den er, at den minder meget om en almindelig cigaret. Man kan altså på mange måder få samme følelse, ved at ryge på en el smøg, som hvis man røg på en rigtig cigaret. Man kan stadig få noget ned i lungerne, og der er noget at puste ud, da en el smøg laver vanddamp, som fungerer på samme måde, som røgen fra en almindelig cigaret også gør det. Men det er ikke de samme skadelige giftstoffer man trækker ned. Nikotinen får man dog stadig, og derfor får man også dette behov dækket, som derved kan dæmpe ens rygetrang til rigtige cigaretter.

Hvordan virker sådan en

En e smøg er faktisk rimelig simpel og kræver ikke den store tekniske viden, for at kunne virke. Man skal bare have de forskellige dele parat, og så er man klar til at gå i gang. Det vil sige selve cigaretten, og så det e væske, som man skal bruge til den. Den e væske, som man kommer i cigaretten kan man få i mange forskellige smagsvarianter, så der er også mulighed for at finde en smag, som måske er lidt mere behagelig end den tobakssmag man ellers har været vant til. Det er også mere behageligt for omgivelserne, som helt sikkert ikke vil føle sig lige så generet af en e cigaret, som de vil af en almindelig cigaret. På internettet er der gode muligheder for at købe en cigaret, og de andre ting, som man skal bruge til den. Følger man for eksempel linket, som man finder her i artiklen, kommer man direkte videre til en hjemmeside, hvor man kan købe produkterne. Man finder også , så er der også en økonomisk gevinst ved at skifte over.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på