Find dit nye hjem

Står du og skal til at flytte, men du har stadig ikke fundet dit nye hjem? Boligjagten i dag er rigtigt svær. Det er en hård kamp bare at komme til betragtning, når man søger en bolig. Derudover kan det være rigtigt dyrt at bo alene.

Der er mange, som vælger at flytte sammen i en delevenlig lejlighed, fordi det er meget billigere. Normalt finder en gruppe venner sammen, og finder en bolig, som de kan bo i.
Men det er ikke alle, som har nogen at flytte ind med. Og hvad gør man så? Man har ikke råd til at bo selv, men man har heller ikke en gruppe venner at flytte ind sammen med.

Derfor er det godt, at Findroommate.dk kan hjælpe til. Findroomate.dk har gjort det nemt for boligsøgende at finde sammen med andre i samme situation.
På Findroommate.dk kan du ret nemt finde dit nye hjem, og finde roommates at dele hjemmet med. Findroommate har værelser til leje i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Så er du på udkig efter værelser til leje, men har ikke nogen at flytte ind sammen med, kan du finde din nye roomie på Findroommate.dk.

Findroommate.dk

Hvordan fungerer det?

Processen er meget simpel.
1. Gå ind på www.findroommate.dk
2. Klik dig ind på den by, som du gerne vil bo i
3. Team op med andre boligsøgende.
4. Find lejer, og kontakt udlejeren.

Så er i er klar til at flytte ind sammen!

Udlejning af værelse

På Findroommate.dk kan udlejning af værelse også forekomme. Det vil sige, hvis du står og har værelser til leje, så kan du også finde din kommende roomie der. Det går begge veje.
Man kan find lejer, eller selv leje værelser ud.

At bo sammen med fremmede

Der er både fordele og ulemper ved dette system. De største fordel er helt klart, at man kan spare mange penge, at man lærer nye mennesker at kende, lærer andres grænser og selv at sætte grænser. Man bliver mere voksen. Men der kan også være nogle bekymringer om det, at bo sammen med mennesker, som man egentlig ikke kender. Hvad hvis man ikke kan sammen? Hvad hvis den ene er rengøringsfreak og den anden er et kæmpe rodehoved? Hvordan skal det kunne fungere?
Det er vigtigt at lære de mennesker godt at kende, før i flytter sammen. I skal være ærlige overfor hinanden og fortælle hvordan i er, og hvordan i normalt bor. Alle detaljer er vigtige, såsom at gøre rent, lave mad samt andre rutiner.
Først der, er man sikker på, at man får samlen en god gruppe, som kan fungere godt sammen.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på