Til fastelavn får vi brug for nye fastelavnskostumer

Find billig udklædning på internettet. Du kan finde alt hvad du skal bruge til fastlavn eller andre udklædningsfester. I denne webshop som jeg her linker til finder du et stort udvalg af kostumer til børn og voksne. Du kan også finde våben til rollespil et helt unikt kostume, hvis du har brug for det.

Når du søger efter fastelavnskostumer vil du blve forundret over det store udvalg der er at finde til mænd, damer små og store børn, der er alt hvad hjertet kan begære inden for fastelavnskostumer og kostumer til børn.

Jeg ved at mine to storebørn har fundet sidste skoledag kostume begge to på denne hjemmeside. Min søn købte et virkelig sejt starwars dragt, en clonetrooper tror jeg at det hed , og min datter fandt et sexet kostume, som hendes mor ikke helt bifaldt.Det er jo nærmest lov, at vi forælder, måske mest mødre har lidt svært ved se vores børn blive voksne, især se piger bliver til unge kvinder i et sexet kostume.

det er langt nemmere at forholde sig til sin søn der er klædt ud i et hedækkende Sidste skoledag kostume. Jeg kan godt forstå at min datter til tider føler at hende tvillingebror må mere end hun, men der er jo en forklaring, som jeg ikke bryder mig om at forklare hende. bare fordi hun vælger et kostume, som er let påklædt. Hvis hun havde spurgt mig hvilken udklædning jeg ville se hende i ville jeg straks have fundet siden med kostumer til børn og valgt et eller andet bi kostume eller en anden form for heldragt. Og hun ville have hadet mig i den grad. jeg kan selv huske at have været udklædt i alt fra havfrue kostume til kat og pretty woman. Jeg har bestemt været kreativ gennem tiden.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment