Fandt Box Quiz på nettet :-)

Jeg sad og surfede lidt rundt på nettet, da jeg faldt over en side, der solgte brugskunst. Da jeg godt kan lide brugskunst, kiggede jeg lidt rundt på siden, for at se om der skulle være noget spændende. Generelt forbinder jeg brugskunst med ting som porcelæn og eller glas. Men brugskunst kan åbenbart også være andre ting. Så som spil eller sjove ting til hjemmet.

Smarte gaver

Jeg fandt noget der hedder box quiz. Men er ikke helt sikker på hvad det er. Ud fra navnet, box quiz, lyder det eventuelt som en form for transportabel quiz. Hvor spørgsmålene, eller hvad det går ud på, er i en box. Men ville virkelig gerne vide hvad det er?! og nu har jeg fundet ud af det, Box quiz er for alle der elsker at quizze på farten.

Når man søger på box quiz på nettet, kommer der alle mulige resultater op. Men det var ganske rigtig som jeg troede. En form for transportabel quiz, som man kan have med på farten. Om det er i bilen, toget eller på ferie. De er faktisk rigtig smarte. Det endte da også med at jeg har bestilt nogle online. De er små og søde, og vil også fungere godt, som værtinde gaver, til når man skal besøge veninder osv. De kunne også være gode som adventsgaver, eller til andre små begivenheder. Jeg glæder mig i hvert fald til at mine box quiz kommer ind af døren.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment