Facademaling skal vurderes af en professionel, for så får vi det rette

For 14 dage siden var mig og lille mor ude og køre vores søndags tur da vi kørte forbi et lille sommerhus med et tilsalg skilt ude ved vejen, vi besluttede at vi gerne ville købe dette fine lille sommerhus. Der skal godt nok laves en del på sommerhuset i form af maling af træværk og nyt tag og vinduer.

Vi sendte et bud på huset og nu er vi blevet de kære ejere af et styk nyt sommerhus, som skal males og renoveres til den helt store guld medalje.

Jeg har allerede været på nettet for at finde en leverandør til vores facademaling, for selv om huset er lille skal det faktisk bruge rigtig mange liter maling, jeg er lidt i tvivl om huset skal rensen eller slibes på nogen måde inden vi går igang med at male. Jeg må tage mig en smatale med en professionel maler, der kan rådgive mig så resultatet bliver bedst muligt.

Jeg fandt en webshop på nettet som sælger alt inden for træbeskyttelse, facademaling og vægmaling for ikke at nævne deres fantastiske linolie ,som ikke koster alverden men virkelig er den bedste olie man kan få.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med huset. Vi starter indenvendigt, da det er alt for koldt itl at male udenfor lige nu. I nat rundede vi et sted omkring -17C, og det er virkelig koldt. Så det eneste vi kan gøre er at gå i gang med  vægmaling indenfor. Det vil sige, vi skal først have ryddet grundigt op og gjort rent, vi overtager huset med fuld møblering og der er en del vi kan bruge, men der er også en del der skal smides lige ud i skraldespanden. Jeg har talt med maleren og aftalt at han kommer herud og vurderer og jeg skal have malet huset med en linolie blanding eller en slags træbeskyttelse, for det er meget vigtigt at få den rette slags maling oven på det der er på allerede, da malingen ellers kan skalle af og blive meget grim. Det ka i værste tilfælde ende med at hele huset skal sandblæses, og det har vi ikke lyst til. Vi venter spændt på havd maleren siger.  ,

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment