Esbjerg som et nyt ferieophold

Det gør mere end man tror

Der er flere og flere der begynder at bruge det velkendte “weekendferie” begreb, og derfor er det vigtigt at have lokation med i sin planlægning, da det ikke skal være alt for langt væk, men stadig med fokus på afstressende rammer og behandling. Disse weekendferier har været anset som afstressende ferier, hvor i stedet for at være hjemme som altid, så skal rammerne skiftes for at kunne føle den afstressende faktor. Det der kan være et problem med at folk blot er der hjemme, har meget at gøre med det sociologiske aspekt af hvordan du som person antager stress eller afslapning. Idet at du måske er derhjemme, så er du stadig i de fysiske rammer som du normalt forbinder med stressfulde eller være skabende som irritationselementer i hverdagen. På denne måde kan du godt tror du er afslappet, men den udhvilelse der egentlig foregår, finder ikke rigtig sted, og når den travle hverdag starter igen, så er du stadig den samme udmattede, stressende og irriterede person der kommer tilbage på arbejdet.

Mulighederne er vidt åbne

Der findes et hav af mulige destinationer der fokuserer på almindelige weekendophold, og som sætter brugeren i fokus og tænker på at der skal foregå ren afslapning, og måske lidt oplevelse.
Et af disse hoteller er faktisk et hotel i Esbjerg ved navn Britannia, og som fungerer med fokus på et luksuriøst ophold, hvor der ikke skal løftes en finger. Et hotel i Esbjerg tænker man umiddelbart ikke som et nyt og interessant tiltag, men i Esbjergs rolige rammer kan du få stresset af, og derudover findes der en masse alternative muligheder for at komme ud. For eksempel er der mange interessante spisesteder i Esbjerg, hvilket er med til at opleve lidt diversitet i madindtagelsen, men stadig med fokus på at det skal være afslappende. Disse spisesteder i Esbjerg er mange og med fokus på kvalitet.
Hotel Britaniaspisesteder i esbjerg

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på