Energiløsninger som kommer dig til gode

Gennem de senere år har der været stigende interesse for vedvarende energiløsninger. Man har vist en stor interesse for at lære mere om fremtidens energisystemer og vedvarende energi. Borgere er blevet mere interesseret i at tage en aktiv del og nå målet om at være CO2 neutralt i 2029. Løsningen på dette er vedvarende energi, såsom jordvarme og varmepumper.

Jordvarme

Jordvarme er mere miljøvenligt end oliefyr og elvarme. Derfor er jordvarme en ideel løsning, hvis man gerne vil have en nem løsning, som ikke kræver den store vedligeholdelse samt at nå målet om at være CO2 fri, og vælge en mere miljøvenlig løsning.

Anlægget bruger strøm til at omdanne jordvarme til energi, men alligevel er jordvarme end miljøvenlig opvarmingsform. Men udover at være miljøvenlig, så giver jordvarme også besparelser på varmeregningen.

Varmepumper

Varmepumper er ligesom jordvarme særdeles miljøvenlige i forhold til oliefyr og elvarme, som er en stor belastning for miljøet.
Ved at vælge varmepumpe som energiløsning, bliver solen udnyttet som vedvarende energikilde. Solens varme giver masser af energi, og så er det også gratis. Derfor er varmepumpen ideel til at udnytte. Ved at investere i en varmepumpe, kan man spare helt op til 71 %.

Luft til vand varmepumpe

En Luft til vand varmepumpe anvendes til boligopvarmning og brugsvandopvarmning. Luft til vand varmepumpe er lidt dyrere end de andre ovenstående løsninger, men til gengæld kæver en Luft til vand varmepumpe ikke så meget plads, så hvis man ikke har have nok, så er det en super god alternativ energiløsning.

Du kan finde energiløsning hos Klimadan.dk. Klimadan.dk er en af Danmarks største installatører af vedvarende energiløsninger, og har 35 års erfaring med dette. Ønsker du Jordvarme eller en anden alternativ energiløsning, så se mere på .

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på