En rubiks cube er en god tidsrøver

En rubiks cube er noget som mange bruger kræfter på hver dag, og man kan inde på https://mastercubestore.dk finde sådan en rubiks terning som man kan afprøve kræfter med selv. Det er dog noget som kræver meget øvelse, og det kræver også at man lige kan se sig ud af det. Hvor meget er man i stand til at kunne fremad, og se hvordan man løse sådan en rubiks terning. Det er alt andet lige noget som mange har knækket efterhånden, og man har også folk der sætter verdens rekorder i hvor hurtigt man kan løse sådan en professorterning. Så hvis det er man gerne vil være rigtig god og være kendt for det, skal der virkelig noget øvelse til. For det er vanvittige tider, der er blevet præsteret på dette område.

Så det er ikke just fordi det er nemt at finde ud af, og man kan alt andet lige også finde en masse god hjælp herinde på nettet. Så det er ikke fordi man er totalt på egne ben, når det er at man starter ud med at forsøge selv.

Find en opskrift på løsningen her

For mange år siden da denne professorterning kom på markedet, var der selvfølgelig mange spørgsmål om hvordan man løste den og efterfølgende hvordan man kunne gøre det hurtigere. En forholdsvis ung knægt, valgte at skille den ad og finde ud af hvordan det hele hang sammen, og så blev der ellers lavet en brugsanvisning til dem som ville have det og det var der mange som ville. Så han gik faktisk hen og blev meget rig på den lille fidus her, og det er alt andet lige også noget som man snakker om den dag i dag.

Hvis det er man som sagt selv er på udkig efter sådan en terning her, er der masser at komme efter inde på nettet og det er nogle som har forskellige farver på sig og så videre. Så det er bare med at komme ind på nettet og se, om der er nogle som lige falder i ens smag, og om det overhovedet er noget man gider at have. Det er god hjernegymnastik.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på