Det er svært at finde Job i København

I dag er det blevet svære end før at finde et godt job i københavn. Det er jo nok mest fordi finanskrisen er kommet, men det er da lidt irriterende hvis man ellers er god nok, og så skal sloges med andre om disse job i københavn.

Det bedste er selvfølgelig altid at blive headhuntet, og det kan man faktisk godt blive i dagen danmark, det er nemlig den måde de fleste får nyt Job på. Normalt skal man have et ret stort netværk for at blive headhuntet, men det behøver du faktisk ikke længere. Du kan nemlig blive headhuntet til Job København lige her.

Jeg bruger det selv til at finde job

Det er ikke svært at finde et nyt job via netværk hvis man ved hvad man laver, og det må jeg sige at jeg gør. Jeg har arbejdet med netværk i mere end 10 år, og det er den måde at jeg har fundet nyt job københavn hver eneste gang. Jeg synes da bestemt også at du skal prøve at finde nyt job københavn hvis du har mod på at prøve noget nyt.

At bruge jobnet er en gammeldags metode

Vi ved alle sammen at man ikke skal bruge jobnet, i hvert fald os der ved hvad netværk betyder. Man får nemlig aldrig en prof. behandling når man kommer derned for at få hjælp. Det de gør at de prøver at finde et job til en, men det hjælper ikke noget, man bliver nødt til at komme ud af busken hvis man ønsker sig et godt job. Men du kan jo selvfølgelig også abre bruge Jobnet som du plejer.

Det er helt op til dig hvordan du vil finde dit næste job, men jeg vil anbefale dig at bruge dit netværk og bruge det meget mere end du har været vandt til. Benyt dig af muligheden for at skabe netværk på nettet og mød nye mennesker på den måde.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment