Den årlige traditionsfest blev holdt af et event firma

Mig og nogle af mine venner fra min gamle højskole har efterhånden fået den tradition op, at vi holder nytårsaften sammen. De seneste år, har vi holdt en form for nytårsgalla. I ved sådan en fest med lange kjoler og smoking, god mad og masser af champagne. Vi skiftes til at stå for at arrangere festen, og i år er det altså blevet min tur. Men dette år har jeg tænkt, at vi skal lave noget lidt anderledes. Men da jeg ikke selv er så stærk i at planlægge events, har jeg besluttet mig for at alliere mig med en professionel.

events

Fandt sparringspartner på nettet

Men da jeg ikke lige kender nogen eventarrangør, gik jeg på nettet for at se om jeg kunne finde noget her. Eller i hvert fald finde ud af, hvor jeg skulle henvende mig. Da jeg søgte på nettet, kom jeg ind på en rigtig fin side, og de viste sig at have lige det jeg stod og manglede. Jeg fandt en eventarrangør i københavn her med speciale i nytårsfester, og det var jo lige det jeg stod og manglede kan man sige. Jeg tøvede derfor heller ikke et sekund med at kontakte ham for yderligere information.

nytårsfest

Fik hjælp til nytårsevent

I telefonen forklarede jeg ham, at jeg skulle stå for denne her nytårsfest. Jeg forklarede ham samtidig hvad vi før havde lavet, hvilke typer vi var og hvad budgettet umiddelbart lå på. Han skrev det hele ned, og lovede at vende tilbage efter nogle dage, med nogle ideer vi kunne se på, og eventuelt gå videre med, hvis jeg følte det var interessant. Og ganske som lovet vendte han også tilbage nogle dage efter. Jeg var selvfølgelig utrolig spændt på at høre, hvad han havde fundet på, og om jeg synes det var noget for os.

events

Klart en anbefaling værdi

Jeg blev heldigvis positivt overrasket, da jeg virkelig synes, at han havde gjort sit arbejde godt. Samtidig var jeg overrasket over, at han havde formået at få alle mine ønsker opfyldt, sat holde sig nogenlunde inden for det budget, jeg ligesom havde sat op for ham. Min oplevelse med en sparringspartner til at holde den perfekte fest, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale ham til andre, med løftet om at få en uforglemmelig aften her.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment