De varme sommermåneder er få

Terrassen skal nydes i alt slags vejr

Det danske vejr er meget ustadigt, og det kan være svært at planlægge, hvornår man skal sidde ude. En terrasse kan hurtigt komme til at stå ubrugt i flere måneder, og det er ærgerligt, for de fleste har bygget terrassen af en grund. Ved køb af en terrasse varmer forlænger man udesæsonen og gør det til et attraktivt “rum” at befinde sig i. Man kan nyde sin aftensmad, et glas vin, et kortspil eller andet udendørs uanset tid. De hyggelige sommeraftener med grillhygge på terrassen kan fortsætte til langt ud på natten. Mere information omkring el varme, .

Elegant indbygning

En terrassevarmer behøver ikke være stor og klodset, men kan let indbygges i allerede eksisterende tilbehør eller direkte på muren. Ved at få installeret sin el varme på mur, loft, tagudhæng eller i en markise/parasol, opnår man et elegant resultat, der giver varme til terrassen uden at se klodset ud. I og med at terrassen er et åbent rum, er det vigtigt, at varmelamperne sættes op de rigtige steder, så varmen kan udnyttes bedste muligt – læs mere om terrassevarmere her.

Moderne energi

Når man vælger infrarød varme, er der mulighed for at spare en del energi og derved også penge. De infrarøde lamper fungerer således, at det er personer og andre større genstande, der opvarmes, og ikke selve luften. De opvarmede genstande afgiver herefter varme til omgivelserne. Der vil værre mindre spild af varme ved utæthed eller udluftning i huset. Et Infrarød varmepanel er derfor ideelt som terrasse varmer, fordi der er et mindsket spil af varme. Terrassen er ikke et lukket rum, hvor luften skal varmes op – på terrassen udskiftes luften hele tiden, særligt hvis der er en lille vind. De infrarøde stråler kommer fra en el varme, således der kan reguleres på varmen og tændes/slukkes på en kontakt.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på