Vi vil huske at Søren bliver overrasket med corsager til fødselsdag

Når det er tid til at give gaver igen. Det er altid en spændende opgave. Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal finde på at give for det skal være sjovt, personligt og kunne være noget som giver et minde. Jeg tror næste gave kommer til at indeholde overraskelser som dildoer. Det er kun for sjov og jeg er sikker på, at min kammerat vil kunne forstå spøgen.

Især fordi den ligger blandt tegneserien Basserne, vibratorer og andre sexartikler – den form for humor er lige ham. Han tog fusen på mig sidste år og nu er det hans tur. Derfor får han et gavekort til at købe frækt sexlegetøj online og så kan han selv bestemme, hvad han vil bruge den til. Ellers er der kun små udklip sammen med Basserne af corsager og andet frækt undertøj. Det kunne være sjovt, om han kunne blive klædt ud bare for en aften.

Vibratorer vil være et minde, som kan bruges mod ham mange år frem, for han er ikke til frækt undertøj. Den rigtige gave ligger langt fra alle de her ting. Han får en stor pose blandede bolcher til når han ser fodbold sammen med alle os gutter. Og så er tankerne på dildoer og sexartikler langt væk…. lige til vi henter et billede frem fra denne forhåbentlig sjove fødselsdag, som gerne skulle vise ham i corsager.

Så behøver vi ikke vide, hvad han har brugt gavekortet på frækt sexlegetøj online til. Det vigtigste er, at det bliver en sjov aften og vi får taget lige så meget gas på ham, som han har taget på os gennem årene og det er ikke så lidt.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment