Jeg drømmer om at finde et byggefirma, der kan indfri mine ønsker

Jeg har endnu en gang været på nettet for at lede efter et hus,  salg af byggegrund, forskellige byggefirmaer af typehuse. Jeg har længe dræmt om at flytte fra min lejlighed og efter at priserne på grunde og huse er faldet er det pludselig blevet en mulighed at bygge selv sammen med et professionelt byggefirma.

Lige i øjeblikket er jeg ret opsat på at finde en byggegrund og en entrepanør der udbyder/ sælger typehuse. Tænk at være med til at vælge samtlige detaljer i sin bolig, det lyder meget tiltalende. For jeg har altid drømt om et meget stil rent hus, gerne med nogle unikke detaljer som badeværelses interiør fra Phillipe Starc, Jeg er vild med det design han udformer, det er så nærværende og smukt at se på. Gad vide om Starc har tegnet et hus til salg, det kunne være sjovt om han på et tidspunkt  kommer til at tegne et hus til salg

Hvis jeg finder den rette bygherre til at bygge nyt hus, ville det være let hvis det var en der også gjorde sig i salg af byggegrund, da det tit giver flere muligheder. Jeg har været ude for at finde en super lækker byggegrund som jeg kun kunne få lov at købe så fremt at ville bygge med den bygherre der ejede grunden. Og jeg vil ikke bygge nyt hus for en hver pris, men jeg er pt. meget opsat på at finde e byggefirma, der kan indfri mine ønsker, kan jeg ikke finde det vil jeg igen til at kigge på hus til salg, for at se om det er den vej jeg skal.

Jeg har allerede en ide´ om hvordan jeg vil indrette mig stilmæssigt, og hvilke havemøbler jeg skal have, og hvordan selve haven skal se ud. Jeg glæder mig vildt til det en dag lykkedes.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment