At mænd er ligeglade med deres påklædning er en myte

Mænd går ikke op i tøj. De fleste er ligeglade med hvad de har på og langer blot ud efter det forreste i klædeskabet om morgenen. Du har sikkert hørt den før, men den holder altså ikke. At mænd skulle være helt ligeglade med deres påklædning er en myte. Og i hvert fald et meget forældet syn på mænds påklædningsvaner. Det er meget få mænd, som ikke går op i, hvordan de ser ud. Hvis ikke mænd er moderigtige, er det typisk et meget bevidst og velovervejet valg.

Jeans

Det er stadig meget forskelligt, hvad der afgør, hvordan mænd går klædt. Jobtitel, opvækst, venner og fritidsinteresser har stor indflydelse på deres valg af tøj og sko.Tidligere var det kun kvinder, som købte ind efter tiden tendenser, og gik op i at have den nyeste farve og mønster. De ældre generationer af mænd synes stadigvæk, at mode er for kvinder, men der er kommet en stor gruppe af yngre mænd, som går enormt meget op i tøj.

For eksempel den unge mand der med de moderigtige mærker sender han et signal til sine venner og omgangskreds om, at han følger med og har styr på tingene. Derfor er det også vigtigt for ham at have det helt nye på. Og så er det også et spørgsmål om status i gruppen ? man skal for guds skyld ikke være bagefter.

Og så er der den sportsinteresserede mand er ikke en modemand, men han går stadig meget op i sin ydre fremtræden. Med sit store fokus på sin krop og sundhed, er det også vigtigt for ham, at tøjet viser, at han har styr på sit hurtige liv. Han vil selv kalde sin tøjstil for casual. Et typisk hverdags outfit vil bestå af et par jeans sammensat med en designerskjorte fra et af de mere konservative modemærker, der også ligger i en vis prisklasse.

Hos Hansen / Nissen finder du et bredt sortiment af danske og internationale brands på lager, og her er det kundeservice, hvor kunden er i centrum, information om varen og kvalitet samt et stort udvalg i Business og casual mode der danner grundlag for deres onlineshop og vores fysiske butik i Horsens, hvad enten du søger jeans mænd eller jeans herre mode.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på