Den nye børnehave er fyldt med trælegetøj

Idag åbner den nye institution Klokkefrøen i Fredericia, det vil sige at den er ikke ny men nybygget. Den gamle klokkefrø blev lukket på grund af skimmelsvamp, og meget af legetøjet blev kasseret.

Idag efter over to års venten åbner en ny børnehave fylft med alt hvad hjertet kan begære af lækkert institutionslegetøj blandt andet fra Dantoy. På den nye legeplads er der indkøbt en ny stor sansegynge. Og de fire nye stuer er fyldt med trælegetøj, dukker og meget andet. det eneste legetøj til børn, der har klaret alle skær, at flytte ud og ind i den nye klokkefrø er Lego, og det skyldes at lego kan vaskes ved 60 C, så man er sikker på at der ikke er skimmelsvamp i noget.

Jeg glæder mig til at høre mine børn om hvordan der har været i den nye børnehave, at høre om alt det nye trælegetøj fra Goki. jeg håber at de falder hurtigt til, så det ikke bliver et problem at aflevere dem om morgenen. Jeg får lidt ængere til børnehaven efter den er kommet tilbage på den gamle adresse.

På den nye legeplads er der kommet en stor sansegynge mere, der hænger så lavt at selv de små børn kan kravle op og gynge, det er herligt, at man husker de helt små børn- bare fordi man er lille i højden, er man ikke nødvendigvis lille i sit hoved.

Da vi for ca. to år siden flyttede ud af den gamle børnehave blev alt trælegetøj smidt ud, da der var chance for at der var skimmelsvamp på. Og det siges at skimmelsvamp kan skade børn og voksne selv om det er i meget små mængder. Derfor tog børnehaven ingen chancer, og kasserede alt gammelt legetøj der ikke kunne koges eller bages i en special ovn.

Forfatter: Julie

Del dette indlæg på

Submit a Comment